Kennismaking?

Wij kunnen best wat versterking gebruiken. Ben je tussen 18 en 55 jaar, kom dan eens luisteren op een repetitieavond en beleef met ons het plezier in zingen en muziek maken.

Aangezien het koor de laatste tijd nogal gegroeid is, komen de stemverhoudingen een beetje scheef te liggen. In verband daarmee zijn we vooral op zoek naar alten, bassen en tenoren. Ben je sopraan dan ben je eveneens welkom op de repetitie-avonden, maar willen we in overleg met jou, onze dirigente en het bestuur bekijken of directe aanmelding mogelijk is of dat je op een wachtlijst wordt geplaatst.

Als deze site het eerste contact is met Menorah, zou het goed zijn om een afspraak te maken of ons te mailen. We vinden het fijn van te voren te weten dat je komt!

Je kunt bellen met Yvonne Kamperman via nummer 0182-526675 . Mailen kan natuurlijk ook y.c.kamperman@xs4all.nl

Waar oefenen wij?

Menorah repeteert elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur
in de Westerkerk, Eerste E.J. Potgieterstraat 37 in Gouda.
Na even inzingen wordt er aan techniek gewerkt, daarna wordt er vaak een nieuw lied ingestudeerd of oefenen we voor een toekomstige uitvoering. Na dit harde werken zijn we toe aan een pauze voor koffie of thee en gezellig bijkletsen en het tweede uur zingen we vaak het oude repertoire door om te onthouden en te verfijnen.